Specian Afterwork with Politbyroo

Tänä vuonna vietämme kuumaa vaalikevättä eduskunta- ja eurovaalien sattuessa samalle ajankohdalle. Tule SpeciaHubiin kuulemaan Politbyroon politiikan asiantuntijoiden ajankohtaista, terävää ja ei niin vakavaa analyysia tulevista vaaleista ja niiden puhututtavimmista teemoista.
Vietämme iltaa after work -hengessä viinin ja pienen naposteltavan äärellä. Politbyroo aloittelee analyysit klo 18 aikaan.

Politbyroo on puolituntinen podcast, joka kaivautuu viikon politiikka- ja talousuutisten pinnan alle ja miettii, mistä niissä oikeasti oli kyse. Se tarjoaa tuoreimmat puheenaiheet ja erikoistuu analyysiin, ennustamiseen ja jälkiviisasteluun. Tekijöinä vuosia yhdessä työskennellyt kolmikko Sini Korpinen, Matti Parpala ja Juha Töyrylä. 

Tilaisuus on avoin ja maksuton Specian jäsenille. Voit ottaa mukaan myös ystävän tai kollegan tutustumaan toimintaan. Tervetuloa!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
21.3.2019 17:00
Päättyy:
21.3.2019 20:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

SpeciaHub
Snellmaninkatu 19-21 F 13
00170 Helsinki

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi