Tule verkostoitumaan Specian Afterworkeille!

Pohditko, miten verkostoitua muiden järjestökentällä työskentelevien kanssa etäajassa? Jos työskentelet tai olet suuntaamassa työskentelemään kolmannelle sektorille, niin tämä on tilaisuutesi!

Specia Afterworkeilla pääset keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden ammattilaisten kanssa järjestömaailmasta. Tilaisuuden alustaa Naisasialiiton Unionin pääsihteeri Elina Nikulainen. Alustuksessaan Nikulainen puhuu muun muassa tasa-arvosta järjestökentällä, ja miten oma rooli voi edistää sitä. Alustuksen jälkeen keskustelua käydään pienryhmissä.

Specia järjestää syksyllä 2020 ohjattua virtuaaliverkostoitumista, jossa pääset sparraamaan muiden samoja teemoja pohtivien kanssa. Verkostoitumisen alustaa aina teeman kanssa työskentelevä asiantuntija. Verkostoituminen tapahtuu pienryhmissä, joissa keskustelu saa virrata vapaasti tai osallistujat voivat yhdessä pohtia teemaan liittyviä valmiita kysymyksiä.

Verkostoituminen järjestetään Zoom-alustalla. Virtuaaliverkostoituminen on kaikille avoin ja maksuton. Mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ole siis nopea!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ajankohta

Alkaa:
10.12.2020 16:00
Päättyy:
10.12.2020 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Oona Hallasaari

+358503612569

oona.hallasaari@specia.fi