Tule verkostoitumaan Specian Afterworkeille!

Kaipaatko vertaistukea perhevapaalle tai uran ja perheen yhdistämiseen liittyviin teemoihin? Haluatko kuulla, miten muut ovat onnistuneet yhdistämään uran ja perhearjen? Tule mukaan Specian Afterworkeille keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Tilaisuuden alustaa Mothers in Business MiB ry:n tapahtumakoordinaattori Kati Vasell. MiB on valtakunnallisesti toimiva, urasuuntautuneiden äitien oma verkosto: ''Meille työn ja perheen yhdistäminen sujuvasti on yhteinen tavoite. Tavoitteenamme on tarjota jäsenille hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistaan, kasvattaa verkostoja ja olla mukana edistämässä äitien asemaa työelämässä. Toimintaamme voi osallistua monin tavoin; livenä sekä verkossa, kehittäen ammatillista osaamista asiantuntijaluennoilla tai saada apua arkisiin haasteisiin vertaisilta.''

Specia järjestää syksyllä 2020 ohjattua virtuaaliverkostoitumista, jossa pääset sparraamaan muiden specialaisten kanssa eri teemoista. Verkostoitumisen alustaa aina teeman kanssa työskentelevä asiantuntija. Verkostoituminen tapahtuu pienryhmissä, joissa keskustelu saa virrata vapaasti tai osallistujat voivat yhdessä pohtia teemaan liittyviä valmiita kysymyksiä.

Verkostoituminen järjestetään Zoom-alustalla. Virtuaaliverkostoituminen on jäsenille avoin ja maksuton. Mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ole siis nopea!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ajankohta

Alkaa:
11.11.2020 15:45
Päättyy:
11.11.2020 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Oona Hallasaari

+358503612569

oona.hallasaari@specia.fi