Hyväksi bloggaajaksi!

Onko sinulla tarvetta tuoda asiantuntijuuttasi esiin työyhteisöllesi tai laajemmalle yleisölle? Tuntuuko blogitekstien tai artikkeleiden kirjoittaminen kuitenkin haastavalta? 

Tervetuloa Specian bloggauskouluun oppimaan hyvän kirjoituksen reseptiä.  Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille rohkeutta, motivaatiota sekä käytännöllisiä työvälineitä omaa osaamista esiin tuovien blogitekstien kirjoittamiseen. 

Koulutuksen jälkeen 

  • tiedät, miksi ja miten tekstin sisältö tuodaan lähelle lukijaa

  • ymmärrät, miksi blogitekstissä tärkein pitää kertoa ensin

  • muistat välttää erikoistermejä ja hankalia lauserakenteita

  • tiedät, kuinka valkoisen paperin kammo taklataan

  • olet aiempaa varmempi ja motivoituneempi bloggaajia

  • olet tehnyt alustavan aihion omasta blogitekstistään


Ymmärrä lukijaasi - kirjoita paremmin -koulutusosio 17-18
Hyvän tekstin kirjoittaminen onnistuu helpommin, kun tunnet lukijasi ja tiedät, mikä häntä kiinnostaa. Koulutuksessa opit, mitä lukijasta on hyvä tietää sekä miten helppolukuinen ja lukijalähtöinen teksti syntyy.Koulutuksen yhteisosioon voi osallistua myös striimin kautta! 

Työpajassa pääset työstämään omaa blogitekstiäsi ideasta aihioksi. Kuulet, kuinka tekstin aihe rajataan sopivan kokoiseksi ja millaisiin vaiheisiin kirjoittaminen kannattaa jakaa. Lisäksi opit, millaisia ovat vetävän blogitekstin alku ja otsikko.

Kouluttajana toimii Kide Consultingin Sanna Sevänen. Sanna on kirjoituskouluttaja ja digiajan kirjoituskoulu Kiteen toinen perustaja. Hän on kouluttanut satoja asiantuntijoita kirjoittamaan omasta osaamisestaan ja pitää tärkeänä kirjoittajien innostamista ja kannustamista. Kirjoittaminen voi ja se saa olla mukavaa!

Koulutukseen mahtuu paikan päälle 17 osallistujaa, olethan siis nopea! Koulutus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
18.9.2019 17:00
Päättyy:
18.9.2019 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

SpeciaHub
Snellmaninkatu 19-21 F 13
00170 Helsinki

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi