"Bloggauskoulu" -striimikatsomo Tampereella

Tervetuloa Kumulan ja Specian yhteiseen bloggauskoulu-aluekatsomoon Pirkanmaalle! Katsomossa osallistutaan etänä Specian jäsenilleen tarjoaman bloggauskoulutuksen striimattuun osioon sekä tavataan muita jäseniä pienen iltapalan äärellä.

Bloggauskoulun tavoitteena on antaa osallistujille resepti hyvän, lukijalähtöisen kirjoituksen tuottamiseen. Osallistujat saavat myös rohkeutta, motivaatiota ja käytännön työkaluja omaa osaamistaan esiin tuovien blogitekstien kirjoittamiseen. Koulutuksen aikana perehdytään esimerkiksi hyvän blogitekstin suunnitteluun, rakenteeseen ja tyyliseikkoihin sekä kuullaan, mitä sudenkuoppia bloggaajan kannattaa tekstejä tuottaessaan varoa.

Kouluttajana toimii Kide Consultingin kirjoituskouluttaja Sanna Sevänen, joka on kouluttanut satoja asiantuntijoita kirjoittamaan omasta osaamisestaan. Koulutus alkaa klo 17 ja kestää noin tunnin, minkä jälkeen tila on varattuna meille vielä noin tunnin ajaksi keskustelua, ideointia ja verkostoitumista varten. Sinun ei tarvitse ilmoittautua itse streamiin erikseen.

Tilaisuus on avoin ja maksuton Specian jäsenille. Katsomoon mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa, ole siis nopea! 

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
18.9.2019 16:45
Päättyy:
18.9.2019 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pääkirjasto Metso, Kataja-sali
Pirkankatu 2
33210 Tampere

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi