"Moniosaajaan CV:n monta punaista lankaa" - työpaja

Tarvitsetko apua generalistin osaamisen konseptointiin ja omannäköisen ansioluettelon tekemiseen? Koetko epävarmuutta CV:n sisältöjen tai formaatin suhteen, mitä kaikkea tulee huomioida?

Tervetuloa Specian moniosaajille suunnattuun CV-työpajaan tuunaamaan ansioluettelo timanttiseksi asiantuntijakentän työnhakua varten. Tuloksekkaan koulutuksen takaamiseksi työpajaan sisältyy pieni ennakkotehtävä.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja:
●  CV:n lähtökohta ja yleisimmät CV-myytit
●  Uudenlaisia ratkaisuja moniosaajalle osaamisen hahmottamiseen ja sen aukikirjoittamiseen CV:ssä
●  Moniosaajan monenlaiset CV-ratkaisut
●  Käytännön harjoitteita, joissa työstetään yksin ja ryhmässä osallistujien CV:itä
●  Kysymyksiä ja keskustelua

Kouluttajana toimii Kumouksen Minna Rantama. Minna on Kumous Career Partners Oy:n toimitusjohtaja ja uudenlaisen moniosaajien työnhakuyhteisön vetäjä. Opintotausta maailmanpolitiikassa, hallintotieteissä ja viestinnässä kuljetti Rantaman töihin mm. valtiolle, järjestötehtäviin ja vaalikoneyritykseen ennen oman yrityksen perustamista. Minna Rantamalle on intohimon asia että työnhakijat näkevät koko osaamisensa kirjon ja pystyvät muotoilemaan sen houkuttelevaksi paketiksi erilaisissa työnhakutilanteissa. Rantama on vetänyt Kumousta päätoimisesti tammikuusta 2017 lähtien. Rantama on myös kysytty puhuja erityisesti osaamisen tunnistamiseen, työnhakuun ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Tilaisuutta ennen klo 16-17 mahdollisuus CV-kuvaukseen!

Työpajaan mahtuu 30 osallistujaa, olethan siis nopea! Koulutus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
9.5.2019 17:00
Päättyy:
9.5.2019 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

SpeciaHub
Snellmaninkatu 19-21 F 13
00170 Helsinki

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi