Haavi 2020 - Kohti parempaa asiakasymmärrystä palvelumuotoilun keinoin! 

Haavi on Akavan Erityisalojen, Specian ja YKA:n jäsenille tarkoitettu, aitoon projektikokemukseen perustuva palvelumuotoilukoulutus.

Koulutuksessa muodostetaan moniammatilliset tiimit, jotka ratkaisevat yhdessä toimeksiantajan määrittämää haastetta samalla palvelumuotoilun menetelmiä oppien. Tänä keväänä fokus on erityisesti asiakasymmärryksessä ja kuinka siihen panostamalla päästään vaikuttavampaan ja tuloksekkaampaan toimintaan.

Koulutuksessa kokeillaan uutta, työskennellään oikeiden työelämän haasteiden parissa sekä tuotetaan osallistujille työllistymistä ja uraa tukevaa osaamista. Haavi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet asiakasymmärryksestä, palvelumuotoilusta, itsensä ja osaamisensa kehittämisestä ja uusien ihmisten tapaamisesta.

Koulutuspäivät ovat 14.3. 28.3. sekä 18.4. Tämän lisäksi  itsenäistä työskentelyä koulutuspäivien oppien pohjalta sekä lopputulosten esittely 14.5. Koulutus tapahtuu Helsingin keskustassa. Ilmoittauduthan vain, jos pystyt sitoutumaan kaikkiin kolmeen koulutuspäivään.

Koulutukseen mahtuu 10 specialaista osallistujaa, olethan siis nopea! Koulutus on maksuton Specian jäsenille.

Hae mukaan kehittämään tulevaisuuden työelämätaitoja!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteenmukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
14.3.2020 10:00
Päättyy:
14.5.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Specian ja Ykan toimisto
Helsinki

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi