Kohti kestävämpää itsensä johtamista-työpaja

Oletko joskus suunnitellut jotakin, joka on sittemmin jäänyt syystä tai toisesta? Liittyykö sinulla tavoitteiden asettamiseen psyykkistä allergiaa tai niiden saavuttamiseen antikliimaksia? Kiinnostaisiko sinua kuulla psykologin ajatuksia kestävästä tavasta johtaa itseäsi?

Mikäli jokin ylläolevasta resonoi, niin tervetuloa Specian työpsykologi Karri-Pekka Kauppisen workshoppiin kuulemaan lisää. Workshopin tavoitteena on kirkastaa itsensä johtamiseen liittyvää toimintaa ja tämänhetkisen sinäsi tuntemusta. Itsetuntemus auttaa merkittävästi toiminnan ohjauksessa, tavoitteille omistautumisessa sekä niihin suhtautumisessa, ja siksi workshopin ideana on matkata enempi itseen kuin kirjallisuusviidakkoon päin.

Käytännössä koulutuksen tavoitteena on auttaa
- lisäämään sitä mikä toimii
- vähentämään sitä mikä ei toimi
- tunnistamaan oman ajattelun ansoja
- saavuttamaan tavoitteita, joihin voi olla tyytyväinen 


Workshopin tausta koostuu hyväksymis- ja omistautumisterapian viitekehyksestä sekä itsensäjohtamisen teorioista. Teoria jalkautetaan käytäntöön erilaisten yksilö-, pari- ja ryhmäharjoitteiden avulla, joita varten tarvitset mukaan omat muistiinpanovälineesi mukaan.

Mikäli sinulla on jokin kysymys mielessä, niin laita mailia osoitteeseen karri-pekka@psykologilla.fi

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Työpajaan mahtuu 35 osallistujaa, olethan siis nopea! Koulutus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
27.2.2020 17:00
Päättyy:
27.2.2020 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hus Lindman
Piispankatu 15
20500 Turku

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi