Tapahtuman oletuskuva

Kasvuseminaari – matkalla monimuotoisuudesta inkluusioon

18.11.2021 16:15

Striimi

Kasvuseminaari – kulttuurimatkalla monimuotoisuudesta inkluusioon

Kasvatustieteilijöiden asiantuntijaseminaari on nyt Kasvuseminaari! Pureudumme jatkossakin vuosittaisessa seminaarissa nimenomaan kasvatustieteilijöiden ydinosaamiseen liittyviin ajankohtaisiin teemoihin, tänä vuonna vuorossa yhteisöt, inkluusio ja kulttuuri.

Monimuotoisuus työyhteisössä on jo pidempään ollut kuuma puheenaihe. Sen avulla päästään parempaan työhyvinvointiin, luovuuteen sekä menestykseen. Aito muutos näissä edellyttää kuitenkin matkaa monimuotoisuudesta inkluusioon. Inkluusion pohjalta voidaan rakentaa aitoa yhteisöllistä kulttuuria sekä turvallista tilaa kaikille.

Tule kuulolle kasvuseminaariin oppimaan lisää monimuotoisuudesta ja inkluusiosta sekä kuinka niitä voidaan edistää työyhteisöissä! Seminaarin juontaa yhdenvertaisuuskysymyksiin perehtynyt generalisti ja kansalaisaktivisti Senni Moilanen.

Ohjelma

16.15 Alkusanat 

16.30 Inklusiivisen työyhteisön rakentaminen | Maija Koponen                                                                         

Maija Koponen Inklusiivilta on työskennellyt pitkään yhteisöjen ja inkluusioteemojen parissa sekä Englannissa, että Suomessa. Puheenvuorossa Koponen kertoo mistä monimuotoisuudessa ja inkluusiossa on kyse sekä miksi niihin on tärkeää panostaa organisaatioissa. Lopuksi pohditaan vielä yhdessä kuinka asioita voi lähteä edistämään omassa organisaatiossa ja mistä askelmerkeistä aloittaa.

17.30 Tauko

17.40 Case Accenture  | Rachel Mäkinen

Kulttuurityö käytännössä Accenturella. Talent strategiasta ja kulttuurityöstä vastaava Rachel Mäkinen kertoo meille Accenturen inkluusiotyöstä ja kuinka se toimii pohjana psykologisesti turvallisen organisaatiokulttuurin rakentamiselle.

18.15 Loppukeskustelu

18.30 Vuoden kasvatustieteilijän valinta

Tilaisuus päättyy n. 19.00 mennessä

Seminaarissa valitaan myös tuttuun tapaan Vuoden kasvatustieteilijä. Pääset ehdottamaan aktiivista yhdenvertaisuuden puolestapuhujaa täällä! Valinnan tekee Suomen kasvatustieteilijöiden opiskelijoiden liitto SKOL ry.

Tilaisuus järjestetään etänä ja se on avoin ja maksuton kaikille teemoista kiinnostuneille. Seminaarin järjestävät Specia ry ja Suomen kasvatustieteiden opiskelijoiden liitto ry.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

18.11.2021 16:15

Päättyy:  

18.11.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Striimi


Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358 44 3339116

hnna-mari.koski@specia.fi

https://specia.fi/