Tapahtuman oletuskuva

Kestävää työelämää rakentamassa – kasvatustietelijöiden asiantuntijaseminaari

19.11.2020 16:15

Zoom

Kestävää työelämää rakentamassa – kasvatustietelijöiden asiantuntijaseminaari

Tervetuloa kasvatustieteilijöiden asiantuntijaseminaarinakin tunnettuun tapahtumaan keskustelemaan kestävästä ja eettisestä työelämästä!

Seminaarissa ääneen pääsee oikeintoimimisen kulttuuriin perehtynyt tutkija ja kirjailija Niina Ratsula sekä uutuuskirjan Korkeintaan vähän väsynyt kirjailija Eeva Kolu.

Ohjelma

16.15 Alkusanat

16.30 Mitä on kestävä työelämä? | Niina Ratsula

Niina Ratsula on toinen Nordic Business Ethics aloitteen perustajista, joka on jo kahtena vuotena toteuttanut kyselytutkimuksen Pohjoismaisen työelämän eettisyydestä. Hänet palkittiin vuonna 2019 Vuoden Vastuullisena Vaikuttajana. Seminaarissa Niina avaa Nordic Business Ethics Survey 2020 tuloksia. Puheenvuorossa kuullaan, mistä muodostuu eettisesti kestävä työntekijäkokemus ja mitkä ovat tyypillisimmät eettiset haasteet suomalaisilla työpaikoilla. Lisäksi pureudutaan siihen, mitä organisaatiot voivat tehdä ja kuullaan viisi askelta kestävän työelämän rakentamiseksi.

17.15 Tauko

17.30 Uudenlaisia näkökulmia jaksamiseen | Eeva Kolu

Eeva Kolu on helsinkiläinen vapaa kirjoittaja, joka on julkaissut burnout-kulttuuria käsittelevän kirjan Korkeintaan vähän väsynyt. Puheenvuorossaan Eeva tarjoaa uudenlaisia näkökulmia jaksamisen tueksi.

18.15 Loppukeskustelu

18.30 Vuoden kasvatustieteilijän valinta

Tilaisuudessa julkistetaan Suomen kasvatustieteiden opiskelijoiden liiton valitsema vuoden kasvatustieteilijä.

Tilaisuus päättyy n. 19.00 mennessä

Tilaisuus järjestetään etänä ja se on avoin ja maksuton kaikille teemoista kiinnostuneille. Seminaarin järjestävät Specia ry ja Suomen kasvatustieteiden opiskelijoiden liitto ry.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

19.11.2020 16:15

Päättyy:  

19.11.2020 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Oona Hallasaari

+358 50 3612569

oona.hallasaari@specia.fi

https://specia.fi/