Kestävää työelämää rakentamassa – kasvatustietelijöiden asiantuntijaseminaari

Tervetuloa kasvatustieteilijöiden asiantuntijaseminaarinakin tunnettuun tapahtumaan keskustelemaan kestävästä ja eettisestä työelämästä!

Seminaarissa ääneen pääsee oikeintoimimisen kulttuuriin perehtynyt tutkija ja kirjailija Niina Ratsula sekä uutuuskirjan Korkeintaan vähän väsynyt kirjailija Eeva Kolu.

Ohjelma

16.15 Alkusanat

16.30 Virittäytyminen

17.00 Mitä on kestävä työelämä? | Niina Ratsula

Niina Ratsula on toinen Nordic Business Ethics aloitteen perustajista, joka on jo kahtena vuotena toteuttanut kyselytutkimuksen Pohjoismaisen työelämän eettisyydestä. Hänet palkittiin vuonna 2019 Vuoden Vastuullisena Vaikuttajana. Seminaarissa Niina avaa Nordic Business Ethics Survey 2020 tuloksia. Puheenvuorossa kuullaan, mistä muodostuu eettisesti kestävä työntekijäkokemus ja mitkä ovat tyypillisimmät eettiset haasteet suomalaisilla työpaikoilla. Lisäksi pureudutaan siihen, mitä organisaatiot voivat tehdä ja kuullaan viisi askelta kestävän työelämän rakentamiseksi.

17.45 Tauko

18.00 Uudenlaisia näkökulmia jaksamiseen | Eeva Kolu

Eeva Kolu on helsinkiläinen vapaa kirjoittaja, joka on julkaissut burnout-kulttuuria käsittelevän kirjan Korkeintaan vähän väsynyt. Puheenvuorossaa Eeva tarjoaa uudenlaisia näkökulmia jaksamisen tueksi. Tarkempi sisältö päivittyy.

18.45 Loppukeskustelu

19.00 Vuoden kasvatustieteilijän valinta

Tilaisuus päättyy n. 19.30 mennessä

Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan Suomen kasvatustieteiden opiskelijoiden liiton valitsema vuoden kasvatustieteilijtä. Ilmianna tällä lomakkeella oma ehdotuksesi vuoden kasvatustieteilijäksi!

Tilaisuus järjestetään etänä ja se on avoin ja maksuton kaikille teemoista kiinnostuneille. Seminaarin järjestävät Specia ry ja Suomen kasvatustieteiden opiskelijoiden liitto ry.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ajankohta

Alkaa:
19.11.2020 16:15
Päättyy:
19.11.2020 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Oona Hallasaari

+358 50 3612569

oona.hallasaari@specia.fi

https://specia.fi/