Kutsu Specian kevätkokoukseen

Tervetuloa Specian kevätkokoukseen Helsinkiin lauantaina 16. maaliskuuta! 

Kokouspäivän aluksi kuulemme avauspuheenvuoron Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Jari Hakaselta työn tuunaamisesta ja kuinka sen avulla lisäämme työn imua ja poistamme kuormitusta. Puheenvuoro on osa työhyvinvoinnin teemavuoden sarjaa ja tuo yhden näkökulman asiantuntijatyöelämän kehittämiseen.

Kevätkokouksessa täydennämme hallitustamme kahdella jäsenellä, hyväksymme toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä päätämme muista sääntömääräisistä asioista. Kevätkokous päättää myös sääntöjemme päivittämisestä ajanmukaisiksi pykälien 4§ jäsenmaksut ja 9§ hallitus osalta.  

Hallituksestamme vapautui vuodenvaihteessa kaksi varsinaisen jäsenen paikkaa, joten täydennämme hallitusta kokouksessa. Tarvittaessa täydennämme myös varajäsenten paikkoja. Voit hakea hallitukseemme 26.2. mennessä alta löytyvällä lomakkeella. Valittavien henkilöiden toimikausi kestää vuoden 2019 loppuun. 

Katso lisätietoja ja hae hallitukseen täällä!

Kevätkokoukseen ovat tervetulleita kaikki Specian jäsenet. Osallistujille tarjotaan lounas ja päiväkahvit sekä korvataan matkakulut.

Tarjoilujen varaamista varten toivomme ilmoittautumista kokoukseemme 3.3. mennessä.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
16.3.2019 11:00
Päättyy:
16.3.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

SpeciaHub
Snellmaninkatu 19-21 F 13
00170 Helsinki

Järjestäjä

Saara Paavola

Specian toiminnanjohtaja

saara.paavola@specia.fi