Moniosaajien minihautomo

Hei moniosaaja! Oletko joskus herännyt yön pikkutunteina pohtimaan ajatusta omasta yrityksestä, mutta jättänyt koko homman ideatasolle?

Ei haittaa, vaikka yritysideaa ei löytyisikään valmiina pöytälaatikosta. Moniosaajien minihautomossa pääset pohtimaan omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi asiantuntijoiden tuella sekä alustavasti luomaan oman näköistäsi yritysideaa.

Tule siis konseptoimaan osaamistasi Specian ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKAn minihautomoon ma-to 21.–24.10 arki-iltaisin klo 16.30-20. Kaikki neljä iltaa ovat teemoitettu kokonaisuudeksi edeten oman osaamisen konseptoimisesta liikeidean kehittelyn ja inspiroivien uratarinoiden ja vertaissparrauksen kautta perustietoon yrittäjyyden alkutaipaleelle. Rajatun paikkamäärän vuoksi ilmoittautuminen sitoo osallistumaan hautomon jokaiseen teemailtaan.

Sisällöntuottajina hautomossa ovat järjestäjien lisäksi Kumous - Uusi työnhaku, Helsinki Think Company sekä NewCo Helsinki.

Mukaan mahtuu 13 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ole siis nopea!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
21.10.2019 16:30
Päättyy:
24.10.2019 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

SpeciaHub & Ykan toimisto
00100 Helsinki

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi