Vaikuttavalla viestinnällä tuloksia työelämän neuvottelutilanteissa

Tämän päivän työelämässä korostuu jokaisen työntekijän oma vastuu positionsa, kompensaationsa ja työskentelytapojensa sopimisessa. Pidämme itse oman hyvän ja tasapainoisen työelämämämme lankoja käsissä. Etenkin monipuolisten urapolkujen moniosaajilla onnistuminen työelämän keskeisissä neuvotteluissa voi ratkaista mahdollisuudet saavuttaa itselleen mielekäs, palkitseva ja tasapainoinen ura.

Työelämää säätelevän normiston tuntemisen ohella onnistuminen neuvotteluissa perustuu omien tavoitteiden kirkkaaseen määrittelyyn, toisten osapuolten toiminnan ymmärtämiseen sekä laajaan joukkoon kommunikatiivisia työkaluja, joiden hyödyntäminen ratkaisee neuvottelujen lopputuloksen. Eivätkä neuvotteluja ole suinkaan vain palkkakeskustelut työsuhteen alussa, vaan sopiminen asioista on lähes päivittäistä.

Tervetuloa työelämän neuvottelutaitojen valmennukseen tuunaamaan omia kommunikoinnin supervoimia! 

Valmennuksen vetää pitkään eri organisaatioissa esihenkilönä ja johtajana toiminut, strategia- ja viestintäkonsultti Juha Töyrylä.

Mukaan mahtuu 30 osallistujaa, olethan siis nopea! Koulutus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ajankohta

Alkaa:
25.11.2021 16:30
Päättyy:
25.11.2021 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi