Tapahtuman oletuskuva

Kohti oppivaa työyhteisöä - Työkaluja moderniin työssäoppimiseen ja organisaatiokehittämiseen

2.11.2020 00:00

Zoom

Kohti oppivaa työyhteisöä - Työkaluja moderniin työssäoppimiseen ja organisaatiokehittämiseen

Kohti oppivaa työyhteisöä -valmennuksessa pääset sukeltamaan oppimismuotoilun maailmaan innostavassa vertaisoppimisen porukassa. Valmennuksessa opit organisaation kulttuuria tukevan oppimismuotoilun perusperiaatteita ja pääset jakamaan sekä kuulemaan kokemuksia muiden työssäoppimisesta syttyvien kesken!

Kolmiosainen verkkovalmennus tarjoilee ajatussyöttöjä oppivan kulttuurin rakentamisesta ja jatkuvien kokeilujen sykleistä. Valmennus auttaa sinua itseäsi tutkimaan omia oppimisen tapojasi ja täten tukemaan myös toisia oman organisaatiosi sisällä.

Valmennuksen tapaamiset järjestetään aina klo 17-19 seuraavina päivinä: 2.11., 16.11. sekä 30.11. Tarkistathan ilmoittautumisen yhteydessä, että voit osallistua kaikkiin kolmeen tapaamiseen.

Tapaamisten välissä käytämme virtuaalista Howspace-alustaa. Howspacea voit hyödyntää omien kokeilujesi tukena tapaamisten välillä ja käydä reflektoimassa sekä kysymässä vinkkejä kokeilusi tueksi valmentajalta ja vertaisilta! Valmennussarjan päätteeksi mukana olleet saavat osallistumisestaan diplomin. Tervetuloa mukaan oppimaan ja innostamaan! 

Valmentajana toimii oppimismuotoilun valmentaja ja fasilitaattori Annu Karkama, Mukamas Learning Designilta. Mukamas on Suomen ensimmäinen oppimismuotoilutoimisto, joka auttaa organisaatioita ketterän oppimisen kulttuurin luomisessa ympäri Suomen.

Koulutus on jäsenille avoin ja maksuton. Mukaan mahtuu 40 ensimmäisenä ilmoittautunutta, ole siis nopea! Ilmoittautuminen on sitova.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

2.11.2020 00:00

Päättyy:  

30.11.2020 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom


Järjestäjä

Oona Hallasaari

+358503612569

oona.hallasaari@specia.fi