"Asiaa osaamisesta"- pikkujoulutilaisuus Tampereella

Nopeatempoisessa opiskelu- ja työelämässä meistä jokaisen on pystyttävä yhä vahvemmin argumentoimaan omaa osaamistamme ja tuomaan sitä näkyväksi eri tilanteissa. Olit sitten opiskelijana, työnhakijana tai työelämässä, tarvitset jatkuvasti kykyä tunnistaa, tunnustaa ja sanoittaa omaa osaamistasi sekä vakuuttaa siitä myös toiset. Meille kaikille on myös kertynyt ja kertyy jatkuvasti monenlaista työelämässä tarvittavaa osaamista, jota kaikkea emme varmasti välttämättä edes itse tiedosta – saati sitten osaa pukea sanoiksi! Voisikohan kollegoista olla tässä apua; mitä jos kokeiltaisiinkin osaamisemme sanoittamista yhdessä toisten specialaisten asiantuntijoiden kanssa? Illan fasilitoijina toimivat specialaiset Pirkanmaan alueaktiivit Aino Harinen ja Tuula-Maria Mattila.

Tule mukaan afterwork-tilaisuuteen pohtimaan omaa osaamistasi ja voimavarojasi sekä tekemään sitä näkyväksi yhdessä toisten kanssa. Tarjolla pientä tarjoilua pikkujouluhengessä.

Tilaisuus on avoin ja maksuton Specian jäsenille. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian!

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
29.11.2018 18:00
Päättyy:
29.11.2018 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Unfair
Finalysoninkatu 4B
33210 Tampere

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi