Miten johdat jatkuvaa oppimista?

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Oppiminen on hidasta ja nopeaa. Sisäinen muutos voi viedä pari vuotta. Kuinka pitkälle sitten päästään kahdessa tunnissa? Ainakin eteenpäin. 

Joko tiedät, mitä kohti? Millaisia tavoitteita olet asettanut itsellesi oppimisen johtajana? Entä jos sinä, kollegasi ja työntekijäsi tekisitte matkaa joka viikko kaksi tuntia kahden vuoden ajan, kuinka pitkälle pääsisitte yhdessä?

Tämän valmennuksen tuloksena hahmotat ohuen punaisen langan. Se lähtee sieltä, missä olet ollut johtajana ja alkaa vahvistua, kun toimit rohkeasti valmennuksen jälkeen. Tavoitteena on tarjota juuri sinulle tärkeä oivallus sekä työkaluja, joilla johdat omaa ja muiden oppimista.

Alussa virittäydytään aiheeseen ja yhdessä oppimiseen. Osallistujien mukana tulee paljon kokemusta ja osaamista, ja valmennusprosessi perustuu tiimioppimiseen. Siinä keskeistä on dialogi, yhdessä ajattelu. Valmentaja auttaa osallistujia tekemään havaintoja ja kytköksiä kontekstiin. Reflektoimalla oivallukset nousevat esiin ja jokainen pystyy erottamaan, mitä voi viedä mukanaan omaan arkeen.

Tilaisuuden fasilitoi valmentaja Juhani Koivuviita. Hän on yksi Educraftor Oy Ab:n perustajista ja vastaa yrityksen valmennusohjelmien suunnittelusta sekä toimii tiimivalmentajana niissä. Hän valmentaa lyhyistä parin tunnin spurteista aina lukuvuoden pituisiin oppimisprosesseihin. Juhani on aiemmin urallaan toiminut mm. kieltenopettajana, peruskoulun rehtorina sekä ohjelmapäällikkönä ja koordinaattorina kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Juhanin missiona on lisätä ihmisten välistä ymmärrystä dialogin ja luottamuksen rakentamisen kautta. Sen lisäksi hän auttaa ihmisiä kokeilemaan ja kehittämään jatkuvan oppimisen tapoja.

Koulutus järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuteen mahtuu 7 specialaista johtajaa tai esihenkilötyöstä kiinnostunutta, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
5.11.2020 09:00
Päättyy:
5.11.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom-alusta

Järjestäjä

Oona Hallasaari

+358503612569

oona.hallasaari@specia.fi