Näin onnistun johtajana

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Onnistumisia on pieniä ja suuria ja joskus jo onnistumisen alku riittää. Pohdimme yhdessä keskustellen, miten varmistaa onnistuminen johtajana? Tässä valmennuksessa:

  • Kirkastat johtajuuden ydinasioita
  • Ymmärrät, miksi johtajan tärkein tehtävä on tukea ihmisten hyvinvointia
  • Syvennät ymmärrystä johtajana kasvamisesta keskustellen vertaisten kanssa

Tilaisuuden alustaa valmentaja Matti Henttinen. Matti  on mentaalivalmentaja, jonka fokuksessa on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta.

Koulutus järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuteen mahtuu 9 specialaista johtajaa tai esihenkilötyöstä kiinnostunutta, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
6.5.2021 09:00
Päättyy:
6.5.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

toimisto@specia.fi