Näin onnistun johtajana!

Peruutettu korona-tilanteen vuoksi!

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Näin onnistun johtajana- tilaisuus on pomoverkoston vuoden aloitustilaisuus. Lämpimästi tervetuloa!

Ei ole yhtä ainoa tapaa johtaa onnistuneesti: Onnistunut johtaminen riippuu ympäristöstä, tilanteesta sekä johdettavista henkilöistä. Varmin tapa onnistua johtajana
on se, että johtaja pystyy muuttamaan omaa tapaansa johtaa ympäristöstä, tilanteesta ja johdettavasta riippuen.

Alustuksen teemat:

  • Onnistunut vuorovaikutus
  • Miten metsästät onnistuneesti ongelmia ja ratkaiset ne
  • Miten onnistua päätöksen teossa
  • Miten toteuttaa demokratiaa

Alustuksen jälkeen ohjattua yhteiskeskustelua aiheen pohjalta.

Tilaisuuden alustajan toimii Johanna Tuutti. Johanna on uravalmentaja, joka auttaa tunnistamaan vahvuudet ja osaamiset ja nauttimaan  ihmisenä ja ammattilaisena kasvamisesta. Hänen erikoisalaansa on ammatillisen arvon, brändin ja maineen rakentaminen.

Tilaisuuteen mahtuu 8 specialaista johtajaa tai esihenkilötyöstä kiinnostunutta, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
26.3.2020 08:30
Päättyy:
26.3.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Aikatalo 6 krs (Viestin, Takun, MAL:n toimisto))
Mikonkatu 8 A
Helsinki

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi