Psykologinen turvallisuus

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Paneudumme yhdessä keskustellen psykologisen turvallisuuden teemaan. Saat vastauksia mm. kysymyksiin:

  • Mitä psykologinen turvallisuus on
  • Miten se näkyy työpaikalla
  • Miksi psykologinen turvallisuus on tärkeätä
  • Miten psykologista turvallisuutta voi vahvistaa

Nina Lyytinen, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi (PsL) on toiminut toiminut työterveyshuollon tehtävissä vuodesta 2011. Nina osaamisalueisiin kuuluvat yksittäisten työntekijöiden hyvinvoinnin tukeminen sekä esihenkilöiden ja työyhteisöjen valmentaminen. Nina on perehtynyt nykyajan ja tulevaisuuden työn, eli aivotyön kuormitustekijöihin. Lisäksi Nina on kouluttautunu kriisi- ja traumapsykologiaan. Nina pitää suosittua Psykopodiaa Podcastia.
Tutustu lisää Ninaan täältä!

Koulutus järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuteen mahtuu 7 specialaista johtajaa tai esihenkilötyöstä kiinnostunutta, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ajankohta

Alkaa:
18.3.2021 09:00
Päättyy:
18.3.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

toimisto@specia.fi