Johtaminen kriisitilanteessa

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Johtaminen kriisitilanteessa- tilaisuus on pomoverkoston vuoden aloitustilaisuus. Lämpimästi tervetuloa!

Useimmilla meistä on elämässään jonkinlainen suunnitelma ja rytmi. Työ ja vapaa-aika, arki, viikonloput ja lomat seuraavat toisiaan. Tehtävämme ja unelmamme antavat elämäämme hallinnan kokemusta ja tunnetta jatkuvuudesta. Kyky ennakoida tulevaa lisää turvallisuuden tunnetta.

Joskus kuitenkin kohtaamme yllättäviä tilanteita, kriisejä. Ne voivat liittyä esim. terveyteen, talouteen, työhön tai ihmissuhteisiin. Ylitämme kohdan, josta emme voi palata taaksepäin. Kun olemme ohittaneet tämän pisteen, tulemme välitilaan, jossa vanhat säännöt, normit ja rutiinit eivät enää päde. Myöskään uudet eivät ole vielä tiedossa tai vakiintuneet.

Koronan kaltaisen kaikkia koskevan kriisin tuleminen osaksi arkeamme, ei kuitenkaan laita muita elämämme huolia odottamaan. Tällöin hyvän johtajuuden merkitys korostuu entisestään. Tutkimme yhdessä erilaisia tapoja johtaa kriisitilanteissa. Pidämme myös huolta siitä, miten johtaja osaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja mielensä tasapainosta kriisin yllättäessä.

Tilaisuuden alustaa valmentaja Matti Henttinen. Matti  on mentaalivalmentaja, jonka fokuksessa on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Hän on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta.

Tilaisuus järjestetään Zoom-alustalla. Mukaan mahtuu 7 specialaista johtajaa tai esihenkilötyöstä kiinnostunutta, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
24.9.2020 09:00
Päättyy:
24.9.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom-alusta

Järjestäjä

Oona Hallasaari

+358503612569

oona.hallasaari@specia.fi