Resilienssin kehittäminen

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa!

Resilienssillä tarkoitetaan henkistä kapasiteettia, joka auttaa jaksamaan erityisesti muutostilanteissa. Työelämän muuttuessa yhä hektisemmäksi, on moni korkean stressin ja kuormituksen alla. Etenkin esihenkilöiden työnkuva on muuttunut tai muuttumassa, ja myös vallitseva pandemiatilanne haastaa esihenkilöasemassa olevien työtä. Valmennuksen tavoitteena on antaa konkreettisia neuvoja ja välineitä ja käydä yhteistä keskustelua siitä, miten kehittää oma resilienssiään ja onnistua työssään uupumatta.

Valmennuksen aikana käydään läpi:

  • Resilienssin vahvistamisen peruspilarit
  • Miten huolehtia omasta palautumisesta
  • Miten säädellä omia tunteita erityisesti kriisitilanteissa?
  • Miten esihenkilön kuormittuminen voi vaikuttaa henkilöstöjohtamisen taitoihin?
  • Oman stressinsietokyvyn kehittäminen

Johanna Vilmi toimii työterveyspsykologina Mehiläisessä ja on yksi Kamu Early Education Oy:n perustajista. Johannalla on sekä työterveyspsykologin koulutus että Executive MBA tutkinto. Johanna on toiminut työterveydenhuollossa vuodesta 2016 ja tätä ennen mm. opiskelijaterveydenhuollossa, lastensuojelussa sekä konsulttina. Lisäksi Johanna on toiminut yrittäjänä sivu- ja päätoimisesti, joten hän ymmärtää työelämän ilmiöitä ja lainalaisuuksia laajasti. Johannalla on kokemusta erityisesti työhön liittyvien haasteiden ja konfliktitilanteiden ratkomisesta, työn ja muun elämän tasapainottamisesta sekä elämäntapamuutoksissa tukemisessa. Tutustu Johannaan täältä!

Koulutus järjestetään Zoom-alustalla. Tilaisuuteen mahtuu 7 specialaista johtajaa tai esihenkilötyöstä kiinnostunutta, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton Specian jäsenille.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
28.1.2021 09:00
Päättyy:
28.1.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

toimisto@specia.fi