Etätyöretriitti

Osallistu tuttuun työretriitti-konseptiin omalta etätyöpisteeltäsi!

Etätyöretriitillä opitaan tuotteliaista työtavoista ja oman ajankäytön johtamisesta. Tavoitteena on häiriöttömän työhön syventymisen ja tehokkaiden menetelmien avulla oppia vähentämään työn aiheuttamaa stressiä.

Etätyöretriitille tuodaan mukana omat päivän työt, joita tehdään itsenäisesti, mutta muiden jäsenten seurassa ja ohjatusti. Päivä on jaettu useampaan työjaksoon hiljaista työskentelyä. Työretriitti koostuu lyhyestä perehdytyksestä, rytmitetyistä työjaksoista sekä tauoista. Päivän päätteeksi rauhoitutaan ammattilaisen vetämän restoratiivisen joogan parissa, joka rauhoittaa hermostoa ja antaa kehon vapauttaa stressiä levossa. Voit ilmoittautua mukaan koko päiväksi tai vain aamu- tai iltapäivän osuudelle.

Retriitiltä mukaan saat valmiuksia, materiaalia ja vinkkejä tehokkaista työtavoista, työretriittien toteutuksesta sekä mielen hoitamisesta. Etätyöretriittipäivä on hiljaista työskentelyä eli ethän sovi etäpalavereja päivälle! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta.

Ohjelma

9.00-11.30 Työskentelyä

11.30–12.45 Lounastauko

12.45-15.30 Työskentelyä

15.30-16.30 Restorativiinen jooga, Sagayoga

16.45 Etätyöretriitti päättyy

Työretriitti on jäsenille avoin ja maksuton. 

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuessani annan suostumukseni tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojani tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Tietoja käytetään ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Tiedot poistetaan tapahtuma- ja koulutusrekisteristä tietosuojapolitiikan mukaisesti määräajassa.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
22.3.2022 09:00
Päättyy:
22.3.2022 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi