Työretriitti Turussa

Suosittu työretriitti toteutuu jälleen livenä!

Työretriitillä opitaan tuotteliaista työtavoista ja oman ajankäytön johtamisesta. Tavoitteena on häiriöttömän työhön syventymisen ja tehokkaiden menetelmien avulla oppia vähentämään työn aiheuttamaa stressiä sekä minimoimaan keskeytyksiä.

Työretriitille tuodaan mukana omat päivän työt, joita tehdään itsenäisesti, mutta muiden jäsenten seurassa ja ohjatusti. Päivä on jaettu useampaan työjaksoon hiljaista työskentelyä. Työretriitti koostuu lyhyestä perehdytyksestä, rytmitetyistä työjaksoista sekä tauoista. 

Retriitiltä mukaan saat valmiuksia ja vinkkejä tehokkaista työtavoista, keskittymistä tukevista käytännöistä sekä hyvinvoinnin ja vireystilan ylläpitämisestä. Työretriittipäivä on hiljaista työskentelyä eli ethän sovi etäpalavereja tai puheluita päivälle! 

Ohjelma

8.30-9.00 Pientä aamupalaa tarjolla

9.00-11.30 Työskentelyä

11.30–12.30 Lounastauko

12.30-16.00 Työskentelyä

14.30-14.45 Iltapäiväkahvit

16.00 Työretriitti päättyy

Työretriitille mahtuu 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta eli olethan nopea! Työretriitti on jäsenille avoin ja maksuton, sisältäen aamupalan lounaan sekä iltapäiväkahvin.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuessani annan suostumukseni tapahtuman järjestäjälle käyttää tietojani tämän tapahtuman osallistujarekisterissä. Tietoja käytetään ennakkomateriaalin lähettämiseen ja muuhun tapahtumasta tiedottamiseen sekä tapahtumahallintaan. Tietoja säilytetään tapahtuman jälkeen osallistumisen todentamista varten. Tiedot poistetaan tapahtuma- ja koulutusrekisteristä tietosuojapolitiikan mukaisesti määräajassa.

Ajankohta

Alkaa:
15.9.2022 08:30
Päättyy:
15.9.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Hamburger Börs
Kauppiaskatu 6
Turku

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi