Specian yhdistetty kevät- ja syyskokous

Tervetuloa Specian yhdistettyyn kevät- ja syyskokoukseen lauantaina 24. lokakuuta!  

Viime kevään kevätkokouksen ajankohtaa jouduttiin siirtämään sen hetkisen koronavirustilanteen vuoksi ja se pidetään nyt syyskokouksen yhteydessä. Täten siis kaikki kevätkokousasiat eli vuoden 2019 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen käsitellään syyskokouksen yhteydessä omana erillisenä kokouksenaan. 

Syyskokouksessa valitsemme hallitukselle puheenjohtajan ja hallituksen jäseniä, hyväksymme päivitetyn strategian ja päätämme ensi vuoden toiminnan suuntaviivoista sekä muista sääntömääräisistä asioista. Voit osallistua joko paikan päällä tai etäyhteydellä. 

Kokouspäivän aluksi kuulemme puheenvuoron vuoden teemaamme eli ekologiseen työelämään liittyen otsikolla Ilmastonmuutos työelämän muutoksen ajurina. Puhujana kokouksessa on viestintätoimisto Tekirissä vastuullisuuden ja ilmastoasioiden johtavana konsulttina toimiva Sini Harkki. 

Päivän aikataulu: 

11.00–11.15 Alustus 

11.15–12.00 Sini Harkki, Ilmastonmuutos työelämän muutoksen ajurina 

12.00 Lounas 

12.45 Kevätkokous 

13:15 Tauko 

13:30 Syyskokous 

Kokouspäivä päättyy n. klo 17 

Kevätkokoukseen ovat tervetulleita kaikki Specian jäsenet!

Kokouspaikkana toimii Scandic Simonkenttä Helsingin keskustassa. Osallistujille tarjotaan lounas ja kahvit sekä korvataan matkakulut. Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Seuraamme tarkasti koronatilanteen edistymistä sekä viranomaisten määräyksiä ja muutamme tarvittaessa tilaisuuden järjestelyjä. Ilmoitamme kaikista muutoksista jäsenistölle! 

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
24.10.2020 11:00
Päättyy:
24.10.2020 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Simonkenttä, Ateljee 1
Simonkatu 9
00100 Helsinki

Järjestäjä

Saara Paavola

Specian toiminnanjohtaja

saara.paavola@specia.fi