"Uramuotoilu - kuinka löydän paikkani työelämässä" -webinaarikatsomo Tampereella

Tervetuloa mukaan Kumulan ja Specian yhteiseen webinaarikatsomoon! Katsomossa osallistutaan yhdessä Akavan erityisalojen jäsenilleen tarjoamaan webinaariin uramuotoilusta sekä tavataan muita jäseniä pienen iltapalan äärellä. Koulutus on kohdennettu erityisesti vastavalmistuneille sekä opiskelijoille, mutta se soveltuu hyvin myös urallaan uutta suuntaa etsiville tai muutoin aiheesta kiinnostuneille.

Uramuotoilu on käytännöllinen prosessi omien uratoiveiden ja kehittymispolun pohdintaan. Se hyödyntää muotoilun menetelmiä ja ajattelutapoja omien toiveiden kirkastamiseen sekä auttaa näkemään mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa ja tekemään konkreettisen suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi. Uramuotoilu antaa taitoja ja rohkaisua siihen, miten kehittymisen voi ottaa aktiivisesti omiin käsiinsä ja muotoilla uraansa yhä uudelleen.

Illan aikana tutustumme muotoiluajatteluun ja harjoittelemme menetelmiä käytännössä osallistujien omiin elämäntilanteisiin soveltaen.

Kouluttajana webinaarissa on Paula Helle, työpäivämuotoilija / Workday Designers

Kahvia ja iltapalaa on tarjolla klo 16 webinaarin alkaessa. Webinaari päättyy klo 17, minkä jälkeen tila on varattuna meille vielä noin tunnin ajaksi keskustelua, ideointia ja verkostoitumista varten. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen itse webinaariin.

Tilaisuus on avoin ja maksuton Specian jäsenille. Katsomoon mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa, ole siis nopea! 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
16.4.2019 16:00
Päättyy:
16.4.2019 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pääkirjasto Metso, Pihlaja-sali
Pirkankatu 2
33210 Tampere

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi