"Oman osaamisen argumentointi" -webinaarikatsomo Tampereella

Tervetuloa mukaan Kumulan ja Specian yhteiseen webinaarikatsomoon! Katsomossa osallistutaan yhdessä Akavan erityisalojen jäsenilleen tarjoamaan webinaariin Oman osaamisen argumentoinnista työnhaussa sekä tavataan muita jäseniä pienen iltapalan äärellä. Koulutus on kohdennettu erityisesti vastavalmistuneille sekä opiskelijoille, mutta se soveltuu hyvin myös urallaan uutta suuntaa etsiville tai muutoin oman osaamisensa argumentointitaitojen harjoittamisesta kiinnostuneille.

Webinaarissa käydään läpi oman osaamisen argumentointia ja esimerkiksi somessa tapahtuvaa asiantuntijuuden rakentamista. Koulutus antaa eväitä oman osaamisen ja asiantuntijuuden esittelyyn, jakamiseen ja kohdistamiseen. Koulutuksessa saat hyviä vinkkejä muun muassa siihen, miten vakuutat työnantajallesi olevasi juuri se hyvä ja osaava tyyppi, jota he kaipaavat.

Kouluttajana toimii puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja Terhi Meriläinen, jonka erityisosaamisalueita ovat muun muassa vaikuttava viestintä, suostuttelu sekä argumentaatiotaidot.  

Kahvia ja iltapalaa on tarjolla klo 16 alkaen, ja varsinainen webinaariosuus alkaa klo 16.30. Webinaari päättyy klo 18, minkä jälkeen tila on varattuna meille vielä noin tunnin ajaksi keskustelua, ideointia ja verkostoitumista varten. Sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen itse webinaariin.

Tilaisuus on avoin ja maksuton Specian jäsenille. Katsomoon mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa, ole siis nopea! 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
19.9.2018 16:30
Päättyy:
19.9.2018 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pääkirjasto Metso, Kataja-sali
Pirkankatu 2
33210 Tampere

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi