Lomautus ja työttömyys -  hyvinvointi ja jaksaminen poikkeusolosuhteissa webinaari osa 1

Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry:n ja Kuntien asiantuntijat - Kumula ry:n kaksiosaisessa webinaarisarjassa käydään läpi lomautuksen ja työttömyyden aiheuttamia tunteita ja niiden käsittelyä, omaa hyvinvointia ja jaksamista poikkeusolosuhteissa sekä ammatillisen itsetunnon ylläpitämistä lomautuksen tai työttömyyden aikana.

Vallitseva poikkeuksellinen koronaepidemiatilanne on aiheuttanut valtavan määrän lomautuksia. Lomautus ei ole yksilön syytä, vaan johtuu vallitsevista olosuhteista. Tämä on tärkeää muistaa.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat teemat:

  • Miten selvitä lomautuksen tai työttömyyden aiheuttamien tunteiden kanssa?
  • Miten voin tukea omaa jaksamistani ja hyvinvointia poikkeusolosuhteissa?
  • Kuinka pitää yllä toiveikkuutta ja katsoa luottavaisin mielin eteenpäin?

Kouluttaja Tuuli Lång työskentelee työnhaunohjaajana ja kouluttajana Spring House Oy:lla. Hänellä on kokemusta monipuolisista työttömyyteen ja lomautukseen liittyvistä teemoista sekä työttömien ohjauksesta ja neuvonnasta haastavissa tilanteissa. Lisäksi Tuuli on pitänyt runsaasti valmennuksia työnhakuun liittyvistä aiheista.

Webinaari on maksuton Specian jäsenille. Saat linkin webinaariin sähköpostiisi muutama päivä ennen koulutusajankohtaa. Koulutus on katsottavissa jälkikäteen myös tallenteena.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
12.5.2020 10:00
Päättyy:
12.5.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi