Lomautus ja työttömyys - Ammatillisen itsetunnon ylläpitäminen lomautuksen aikana webinaari osa 2

Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry:n ja Kuntien asiantuntijat - Kumula ry:n webinaarisarjan toisessa osassa keskitytään ammatillisen itsetunnon ylläpitämiseen lomautuksen aikana. Webinaarissa kuullaan, kuinka pitää itsensä virkeänä, niin että töihin paluu sujuu mahdollisimman miellyttävästi, kun sen aika on. Lomautus- ja työttömyystilanne voi tuntua lamauttavalta, mutta rakentavia keinoja jatkaa eteenpäin tilanteesta huolimatta löytyy kyllä.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat teemat:

  • Kuinka toipua shokista, jonka lomautus tai työttömyys aiheuttaa?
  • Kuinka pidän yllä ammatillista itsetuntoani?
  • Kuinka voin edelleen kehittää itseäni mielekkäällä tavalla poikkeusoloissa?
  • Mitä huomioida valmistautuessa töihin paluuseen ja palatessa töihin?

Kouluttaja Tuuli Lång työskentelee työnhaunohjaajana ja kouluttajana Spring House Oy:lla. Hänellä on kokemusta monipuolisista työttömyyteen ja lomautukseen liittyvistä teemoista sekä työttömien ohjauksesta ja neuvonnasta haastavissa tilanteissa. Lisäksi Tuuli on pitänyt runsaasti valmennuksia työnhakuun liittyvistä aiheista.

Webinaari on maksuton Specian jäsenille. Saat linkin webinaariin sähköpostiisi muutama päivä ennen koulutusajankohtaa. Koulutus on katsottavissa jälkikäteen myös tallenteena.

Käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoitathan meille toimisto@specia.fi, jos et halua antaa tietojasi ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
26.5.2020 10:00
Päättyy:
26.5.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Hanna-Mari Koski

+358443339116

hanna-mari.koski@specia.fi